Høsten ligger og lurer rundt hjørnet, og kveldene blir mørkere og temperaturen senkes litt. Det merkes at vi er mange som trekker inn og gleder oss til levende lys og pledd igjen. Vi har alle masse input og tanker etter en sommer med masse opplevelser og forhåpentligvis lading av batterier. Selv har jeg hatt en fin sommer, fått sett alle mine og ledd og grått litt. Alle følelser hører med og det er noe fint i det også, at man kan lene seg på hverandre når man har det litt tungt, for så å kunne være der tilbake når noen trenger ett øre og en skulder.
Matmessig har det vært mange fine inntrykk løpet av sommeren! Har mange retter på blokka jeg håper å få delt, at ikke hverdagen kommer for mye “i veien”, for Bordfolk er veldig viktig for meg, med et utløp for kreativitet og å kunne leke med bilder og alt som fører med oppskriftsutvikling og testing.
2 brødskiver
2 burrata
noen kvister rosmarin
røde druer
olivenolje
smør
flaksalt og pepper
Mens ovnen varmer seg opp til 200 grader, rensk nederste del av rosmarinkvistene for å lage spyd, og tre på druene. Legg rosmarindruene i en ildfast form, ha over flaksalt og olivenolje og stek i 10-12 min. Legg gjerne ved mer druer også, de blir så gode ovnsbakt, man får ikke nok.
Stek brødskivene lett i litt smør og olje så de får en god crunch.
Server med god olivenolje, salt og pepper over burrataen.