CRISPY GRØNNKÅL

Mange retter eller tilbehør svirrer rundt i hodet mitt, mange får jeg nok aldri laget og mange utsetter jeg å lage av en eller annen grunn. Crispy grønnkål for eksempel. Hatt så lyst på det så lenge, men aldri undersøk oppskrift eller søkt opp noe rundt det. Så snakket jeg med gode Lone og hun hadde en oppskrift hun delte med meg.

Dette er godt som en liten snack sammen med godt brød, olivenolje, oliven og litt spekemat, eller på pizza eller med et speilegg, i salat, ja mulighetene er mange!

Grønnkål

Olivenolje

Maldonsalt

Pepper

Chilliflakes

Forvarm ovnen til 120 grader.

Akkurat oppmålt ingredienser er vanskelig å si, man tar så mye grønnkål man ønsker og river den i passende biter. Ikke ta med stilken, kun bladene. Masser kålbladene inn med olivenolje, og legg de utover en stekeplate med bakeark. Dryss på maldonsalt, litt chiliflakes og ett par kvern med pepper. Stekes mellom 10-15 min, følg med for de brennes fort! Snu de etter halve steketiden så begge sider kan crispes opp. Dryss på litt mer maldon, eventuelt annet og server når det er avkjølt.